No just juu. Eilen sitten fiksuna tyttönä päätin että pidetään karkkipäivä ja napsitaanpa noita Dietorelleja - ja niissähän on ihan järkyttävästi ravintokuitua. Nyt sitten mukava mahakipu ja turvotus kaasujen kerääntymisen takia. Haluisi vain olla kotona peiton alla nukkumassa mutta pitää kahteen asti istua töissä, sitten psykologi ja talonesittely... huoh. Pääsen viiden aikaan kotiin. Vielä töissä uudet työt alkoi tänään ja jotenkin olen sekaisin tämän käytännön kanssa, ihan erilaista kuin ennen on ollut noissa muissa huoneissa. Kiva koko ajan kysyä että siis mitä nyt tehtiinkään ? Ark. Lisäksi yö meni huonosti nukkuen, sänkyyn menin vasta kahdentoista jälkeen Dr. Philin anoreksiajaksojen katsomisen takia Youtubesta, sitten heräsin neljän aikaan kun veli töräytti jumalattoman yskänkohtauksen ilmoille. Ja oli hyttynen kanssa huoneessa. Piti vaan tunkea nappikuulokkeet korviin ja pistää Velcraa tulemaan että edes hiukan sai omassa päässään pysytellä.
Tietenkin aamupaino oli taas sen 71-72 kiloa ja kun en kerran eilen viitsinyt Laxoberonia ottaa noiden karkkien takia niin ei tästä taida mitään ulos tullakaan. Taitaa olla aika alkaa harkita lääkärille menoa kun  ei kuitupitoinen ruoka ja liikuntakaan auta säännölliseen vatsantoimintaan. En pysty istumaan paikallani ja aina kun vilkaisee alas turhautuminen iskee tuon pömppöpötsin takia. Siinä se nyt taas on.

Eilen meni 3500 askelta, no good mutta olin ihan poikki ja vittuuntunut ja se laite kuumenee niin nopeasti, joskus 2000 lähestyessä niin että on pakko pitää taukoa kun alkaa vinkumaan ihan järkyttävästi. Tänään sitten saman verran ainakin edessä, enempään voi nyt jo tässä elämänvaiheessa tähdätä, kun siihen kävelyyn on sen verta tottunut. En kyllä syö tänään kuin kerran 8 < Nyt mennyt aamulla jugurtti (60) ja parempi olisi pysytellä viidensadan pinnassa edes tämän kerran. Tavoitekalorimääränihän on siinä 800, kerran on jäänyt vajaaksi nyt parin vkon aikana ja muuten ihan plussalle eli ei hyvä, ei ihme ettei numero tipahda mihinkään. Haluan, haluan oi haluan onnistua : <