fat_thin_lead_wideweb__470x349,0.jpg

No että juu. Tässähän tämä päivä meni; syödessä. Vedin pitkin päivää mansikoita, aamupalaksi 2,5 dl, kahvilla töissä desin, kotona jälkiruuaksi 2,5 dl, salaatin seassa desin, äsken ainakin desin :D Jo nyt on kumma jos ei lähde nesteet liikenteeseen kehossa.
Elikkä siis, oli tarkoitus mennä kaverin 18v synttäreiksi baariin mutta päätin töissä masentuneisuuttani että en kyllä mene ja sillä helvetin sipuli. Ei kiinnosta, menen sitten ehkä huomenna, ainahan ne siellä baarissa istuu hihihi muttei taida ainakaan hyvällä muistella naamaani. Pidettiin veljen kanssa läskeilypäivä, käytiin Hesburjaressa. Söin kanasalaatin autossa. Ei oltu laitettu haarukkaa. En syönyt majoneesia. Mutta sen sämpylän söin ja lightkolan join. Namnam. Ei olisi tarvinut oikein syödä, olin vielä järkkytäysi ruuasta jonka vetäisin nekkuun töiden jälkeen: desi makaroonia, 100g raejuustoa, kanaa 9% kermakastikkeessa ja kaalia+puolikas tomaatti. Ja ne mansikat, ylläri. Oon vaan niin tottunut siihen että vaikka kuinka olisi täysi niin kun kerta ruokaa on niin sitä myös on naamaan laitettava. Ja rahaa käytettävä.
Meni kalorit lähemmäs 1100-1200. Eikä oikein jaksa kaduttaa. En tiedä miksi nyt taas pitää näin masentua ettei edes kiinnosta. Kyllä minä haluan olla pienempi, uskoisinpa sen nyt ja uskoisinpa sen että se tulee onnistumaan kunhan en pienistä takapakeista ja paikallaan jumittamisista ota liikaa itseeni. Nyt kun on ollut vaaka joko samassa numerossa pari päivää tai sitten jopa noussut vähän on kyllä turhautuminen tuntunut koko päivän. Ja ruokaanhan sen purkaa kun ei ole sellaisia aktiivisesti yhteyttäottavia ystäviä.

Söin: (et nyt kyl hävettää : <)                14669011
mansikoita+teetä
1 marianne-karkki
makarooni+kana+raejuusto+kaalisalaatti+maito
mansikoita
kanasalaatti+sämpylä+kolalaitti
salaatti+vähän majoneesia+kauraleipäsiivu
mansikoita

Olin kaupassa katselemassa kaikkia kivoja vaatteita jotka näyttävät hyvältä päälläni kymmenen kilon kuluttua. Niitä vartoessa tyydyin pariin t-paitaan ja sitten ostin odottamaan sen "painijatopin". Kyllä kaikki nyt tietää mitä tarkoitan 8 D Rahaa meni tuota 17+ euroa ja sitten ruokaan se 7,50€. Olen aika kamala tuhlari varsinkin kun yritän parhaani mukaan elää säästäväisemmin.

Lueskelin itselleni ja veikalle Taroteja, kuohahti ensin onnellisuuden aalto sisällä kun kysyin korteilta seuraavan vuoden kulusta: tuli ensin nykytilanteeseen 1) aura 2) seikkailu 3) pilvet =haaveita ja toiveita on tämä tyttö pullollaan, ja niitä odotuksia. Tiedossa oli 1) suuri rakkaus 2) seksi 3) lapsi =hei jotakin uutta ja kivaa minulle syntymässä : ) (ottaisin sen lapsen ihan mielelläni konkreettisessakin mielessä : >) ja lopputilanteeksi jäi 1) nainen 2) rikkaus 3) intuitio =omiin käsiin jää lopulliset valinnat tulevaisuudesta ja siitä mitä vastaantullutta siihen jää kuulumaan-> oisko sitä oma itsensä vai oma itsensä ?
No, vähän ajan päästä tajusin että olin saattanut tehdä virheen. Ulp, käänsinkö väärinpäin tulleita kortteja itselleni katsottavaksi oikein päin vai en? Jos ne tulee väärinpäin, sehän tarkoittaa käänteistä D 8 Ennen tätä episodelia kerkesin tietää itselleni että ystävyyssuhteeni ovat perseestä, lapsuudenaikainen meininki tulee loppumaan ja kypsempi aika suhteessa tulisi tämän kaiken korvaamaan.
Kuitenkin, vähän panikoin ja aloin himona latomaan kortteja uudelleen ja kyselemään uusia kysymyksiä, puhdistelin mieltä ja korttien mieltä ja sekaisinhan kaikki meni. Kun alkaa epäillä omaa intuitiotaan ei kyllä hyvin mene o__O;; eli ei koskaan enää, tästä lähtien luotan siihen mitä luen - ensivaikutelmaan. Tykkään lukea noita Taroteja, en ole erityisemmin perehtynyt niihin mutta olen sitä mieltä että varsinkaan rakkaus-kortteihin ei tarvitsekaan, ne on aika selkeitä kunhan osaa hahmottaa tilanteen. Ajattelin hankkia ihan kokonaisen Arcana-paketin ja ohjekirjan että tulisin paremmin tutuiksi kuppien ja miekkojen jne kanssa mutta sillä on oma aikansa. Olen niillä lukenut kavereille aiemmin ja jo on asiat seljenneet 8 D PELOTTAVAA ?

sjp.jpg

Muuten: YÖK Sinkkuelämää -elokuvan naiset, varsinkin Carie -> en voinut irrottaa katsettani niistä kurttuisista alleista D 8 herranjumala ! No onhan se jo vanha tätsy ja lapset on nyt takana mutta että käsiläskejä löllyttelemässä valkokankaalla *puistatus* Ja ne liian tummat huulipunat... meinasin itkeä 8 <

1744055.jpgihana <3

Huomenna voisin jopa siivota kaatopaikkani, laittaa vaatteet kaappiin ja viedä ylitsepursuavan roskiksen. Puhdas huone -> puhdas mieli -> puhdas innostus laihtumisprojektiin.
Ei taida oikein tuo 31.7. oleva due-day oikein tulla täyteen kilojen tippumisen osalta, ei näin kotona ollessa oikein siltä kuulosta. Nyt oisi vielä kuitenkin 2 vkoa jäljellä, joten pinnistellään. Vihaan sitä kuinka helposti annan periksi ja lepsuilen ja lupaan itselleni "armopäiviä". Ja sitten pari lisää. Ja lisää. Ja... niinpä niin, siksihän tässä näin isoja ollaankin.

THINSPATKAA MUA !