twiggy02.jpg

Eilinen loppuilta: kävin kaupassa ajatuksella "se freaking puolukkahillo josta en kyllä oikeen ees tykkää ja no... no jos ostaisi viikonlopuksi paketin niitä vähärasvaisempia Dominoita?" Ostin: puolukkahilloa ja Dominon tavallisrasvaisia mutta sen Domino "Mini" -paketin eli 200g=940 kaloria. No, menin kotiin iloisin mielin (kävelin kaupankäytävää pitkin hurjaa vauhtia ja kiittelin mielessäni urheata stepperillä pumppaamistani), vedin naamaan jonkun 100g kaalilaatikkoa (siinä oli riisiä) ja varmaan 1/4 siitä n. 400g puolukkahillosta, wtf o___O;; SITTEN söin 1/4 vesimeloonia koska luulin että sillä saisi vähän sen kurkussa kutkuttavan piparinhimon kuriin -> tietenkin vain lietsoi, Skinsiä katsoessa odotin innolla mainoskatkoa jolloin hain 5 piparia, sehän olisi ihan hyvä määrä, vai kuinka? Joo ei, menin istuskelemaan sängylleni ja ajattelin että jos nyt vielä pari vetäisi naamaan ennen hampaanpesuja ja nukkumaanmenoa: ladoin piparit puoliksi (siinä kasassa jonka tarkoitin syötäväksi oli tietenkin se 5 piparia vähennetty että varmasti pysyisin 100g). Pudistelin vain päätäni huokaillen kun tolkutin itselleni että parempi ne nyt on kyllä kaikki vaan pois syödä, muruseni, ettei sitten myöhemmin kuten huomenna kun on edessä salikin tee mieli! Miten voi olla näin vahva "piru olkapäällä" -ilmiö istutettuna tajuntaan ja vielä tiedostaa se ja totella silti 8 < Jos psykani koskaan suostuisi pysymään niissä aiheissa joista haluan keskustella, tässä olisi tämän päivän keskustelunaloitus vireillä.

Eli eilinen:

  • 2 näkkäriä + Polaria
  • Elovena välipalajuoma
  • Semper tomaatti+pasta+parmesanjuusto 290g ja kurkkusalaattia
  • kaalilaatikkoa+puolukkahilloa
  • vesimelonia ¼
  • Domino Mini 200g
    =n. 1650 kaloria

Tänään otin aamupalaksi paljaan näkkileivän (30) ja mustikkamehukeittoa 2+ dl (n. 20) =50 kaloria. Olen menossa käymään töiden jälkeen psykologilla ja haen veikan sieltä polilta myös -> kotona soitan kaverille salillelähdöstä n. 16:30 -> pakkaan rojut -> syön kaalilaatikkoa jos sitä ei olla vielä syöty kokonaan, jos on niin vedän naamaan puuron tai suosikki-nannaukseni raejuusto mehukeitossa ja ehkä omenan tai tomaatin. Siellä menee sitten aikaa hmm... lähemmäs kahdeksaan. Jos ollaan menossa vaikka Drive-Iniin niin otan normin light-kolan ja ryystelen sitä, myös jugurtti marjoilla on vaihtoehto, jos ymmärrän, että sen syömällä jää sitten kotona syöminen kokonaan pois eli ne 1-2 näkkäriä Polarilla tai vaihtoehtoisesti raejuusto+mehukeitto-yhdistelmä jos ennen salia intoudun mättämään jonkun muun vaihtoehdon kuin sen suihini (niitä tuntuu olevan usein monia...).  Tästä saisin vedettyä sen johtopäätöksen, että päiväsaldoni kaloreiden suhteen jää 300 pintaan. Jos otan Pirkan mansikkapikapuuron, 50+120+n.90 - 130=260 - 300 kaloria. HOUKUTTELEVAA, mutta pystynkö kiltisti noudattamaan tätä suunnitelmaa, tunnetusti kun laistan kaikesta ?

23288236.jpg

Aamupaino oli 71,0 kg, nyt olisi vielä 2 pv tätä "ensimmäistä projektia" jäljellä, olen vain innolla odottanut "uuden ajan" alkua, jolloin tavoitteeni siirtyy siitä 68,9 kilosta taaksepäin, vaikka en olisi päässytkään nykytavoitteeseeni. Helpompi aloittaa taas puhtaalta, tämä meni niin plörinäksi viimeistään viime viikonloppuna, en vain kestä sitä että minulle sanotaan jotain kohteliaansuuntaista, kuten viime vkl kaksi eri kaveria ainakin 2 kertaa kehaisi minun laihtuneen paljon (wth 1,5 kg siitä kun viimeksi tavattiin...), tästä taisin maristakin jo aiemmin. En vaan ole ollenkaan tottunut kehuihin, ei meillä kotonakaan ikinä ole huomautettu kuin huonosti menneistä asioista -> nyt kaikki mitä sanotaan on tarkoitettu vittuiluksi ja paskanväännöksi, sellainen tämä ihmismieli vaan sattuu olemaan.

Nyt tekisi kamalasti mieli piirrellä. Töitä on ollut ihan kiva tehdä tällä viikolla, ei ole ollut sellaista pakonomaista vääntöä oikeastaan ollenkaan. Nyt tuntuu innostus olevan tuloillaan, se taitaa useimmiten sijoittua juuri menkkojen jälkeiseen aikaan ja ovulaatiopistoksen väliin. Ajattelin taas vakavammin kokeilla ilman e-pillereitä elämistä ainakin kuukauden, näkisi lähteekö alkuunkaan tippumaan helpommin paino turvottamiselta? Nykyään kun olen epätoivoinen mainonnanorja, ajattelin että pitäisiköhän kokeilla niitä ihonkuntoa parantavia Elivo-kapseleita ? : < nyt ei nimittäin ole mitään paiseita naamassa vaan suurin ongelma on nimenomaan ihon epäsiisteys: punaisia jälkiä ja laikkuja posket täynnä, epätasainen ihonväri: ei oikein tee mieli olla ilman pakkelikerrosta vaikka se ehkä ihan hyvää tekisikin välillä. Jos varmasti tiedän, etten vaikka sunnuntaina ole mihinkään menossa, jätän meikkaamatta ja vajoan sohvanpohjalle (syömään) paljaskasvoisena ja piilottelen jos vaikka joku sattuisi tahtoa ilmaantua häiritsemään häpeämistäni (usein ei tapahdu mutta ei kannata tuuduttautua siihen alkuunkaan).