Äsken sain tietää että pääsin kouluun, sain myös tietää että nyt ainakin varattu asunto mulle jos haluan sen 370e=55neliötä well duh ! Kuulostaa niin houkuttelevalta mutta käyn vielä toista paikkaa katsomassa tänään koska tuon sijainti ei siis tuon halvan ole paras mahdollinen kuitenkaan.

Eilinen meni stressisyödessä. Kotiin mennessä olin aika väsynyt töitten jäljiltä ja koska olin vihoissani työkaverilleni joka oli 2 tuntia ruokatunnilla vaikka se on 20 minuuttia. Ja sama juttu tänäänkin. Vittuilin sille niin ankarasti eilen mutta ei se tuntunut tajuavan, hymähti jotain nauruntapaista ja lähti vielä puolentunnin kahvitunnille (oikeasti 10 minuuttia). Tämän naisen nimi on sama kuin exäni idioottimuijalla ja epäilyni nimen kirouksesta on vain kasvanut. Hävettäisi jos olisin yhtä tyhmä D  8
Söin ison lautasellisen kaalilaatikkoa ja puolukkahilloa ja sitten vielä siihen päälle erehdyin mättämään palan marjapiirakkaa jonka pohja oli jäänyt raa'aksi ->niin hyvää ettei välitä vatsakramppailustakaan. Sitten kävin kaupungilla äitin kanssa ja ostin tunikan KappAhlista kokoa S (36/38 hihi). Pienentää tissejä ! <3 (olen tällä hetkellä kamalassa tissikriisissä kun ne on vaan kasvaneet mutta on niin vammaisen näköiset että olisi kauniimpaa olla laudempi). Sitten illalla vein veikan kauppaan, ostin Nalle Puh-mekaanisen vaa'an 10 eurolla (näytti nyt aamulla sen 70 kiloa +/-), porkkanoita 250g ja magnesiumia suonenvetoon + kromia kokeiltavaksi. Veivasin 3100 stepperillä ennen kuin alkoi kitistä ihan mahdottomasti Kung Fu Hustlea katsellen ja sittenpä söinkin ne porkkanat ja 2 siivua rieskaa Polarilla ja 2xkalkkunaleikkeleellä sekä 2 seesaminsiemen näkkileipää jotka on ihan liian hyviä ja mässytän niitä vaan koko ajan (no en koko ajan, nyt nuo rieskatkin olisi voinut jättää välistä kun mietin että jos ottaisinkin niitä näkkäreitä mutta päätin sitten toisin...). Eli TAAS mentiin tonnin plussapuolella kepeästi. Grrrhh.

Tänään söin aamulla jugurtin ja 2 näkkäriä=128 kaloria.
Sitten en tiedä mitä muuta söisin. Laitoin rajan 300+ ja mietin puuroa ja näkkäreitä. Olen kuitenkin töistä menossa sinne toiseen asunnonnäyttöön ja sen jälkeen vien veikan autokouluun ja haen kaverin Giganttiin käymään (se ei vielä tiedä tästä, yllättykööt). Eli kotiin perjaatteessa pääsen vasta kahdeksan maissa syömään. Innostaa, pystyisinkö sitten olemaa hillitty ja syömään vain sen puuron ja ne näkkärit samalla kun katson Skinsiä ja veivaan 2000+ askelta? En ole vielä pudottanut tämän "kuurin" aikana paskaakaan vaikka jo 5. pv menossa, huhhuh. Huomenna kai salille jos kerkeäisi/pystyisi lähtemään, saisi jotain tekemistä (vaikka se siivoaminen on vieläkin kesken mutta silloin joutuu olemaan kotona...).

Kamalasti tekemistä töitten ja koulun ja asunnon kanssa nyt, ehkä saa pidäteltyä tuota mättämistä tällä = >