tsubi12a1.jpeg

Eilen kun menin töistä kotiin vedin naamaan sitä vesimelonia taas, syön sitä ihan hullunlailla. Söin myös 2 puolta ruispalaa ja siinä päällä 17% kermajuustoa jota olin hiukkasen jääkaapista himoinnut, ja pari salaatinlehteä + kirsikkatomaattia kotikasvimaalta. Ainiin ja join myös n. 3dl melkein maitoa + mansikkamakupillin mutta se pilli kyllä oli suuri erhe, ihan kuin ne muka olisi hyviä o___O
Veivasin stepperillä 4800 askelta (no n. 4000 koska aamulla olin tehnyt pienet pohjat laitteeseen), nukkumaanmennessä pyöri niin maanperkeleesti päässä ettei uni meinannut tulla: joka kerta kun liikutti päätään rupesi pyörryttämään. Suunnilleen jouduin konttaamaan vessaan tyhjentämään rakkoani. Ei ollut elämäni parhaita hetkiä, mutta onneksi kukaan ei ollut näkemässä.

Tänään aamulla nakkasin naamaani jugurtin+leseet, koulussa nassutin ison kasan porkkanaraastetta, porkkana- ja pinaattipihvin, jotain munakastiketta kaiketi (en ole vielä oikein saanut selville mitä se "kasvisruuan kastike" on, mutta valkoista se joka tapauksessa on...), pienen sämpylän ja ruisleivän, jonka otin erehdyksissäni kun en ensin tajunnut niitä sämpylöitä edes olevan (halusin sämpylän, tiedän että se on itsepetosta). Jälkiruuaksi oli vaniljakiisseliä ja viinimarjoja. Olen nyt päättänyt nannata koulussa, sitten ei kotona (tämä koskee siis muuttamisen jälkeistä aikaa enemmänkin) tarvitse syödä kuin jugurttia tai jotakin muuta nestemäisempää ja hedelmiä/vihanneksia.

22275542.jpg

Aamulla oli maailman pahin teiniangstiolo, jos olisin vielä lukiossa olisin taatusti jättänyt menemättä. En edes muistanut kuinka kamalaa se masennuspaska voi ollakaan heti aamusta. Nieleskelin kyyneleitä ja suttasin ripsaria silmään, tuintui etten kyllä pysty ajamaan kouluun sitä 20km matkaa mutta puristettava se oli. Olin vähän myöhässä, kiroilin kuin paatunut merimies jollekin helvetin "leikkikokeelle" ja vittusin ympärilleni, juoksin kusella ja sitten olikin ruokailu, piristyin vähän: aurinko alkoi paistaa, se selvittää pääni hetkessä. Lähdin tunnin aikaisemmin koulusta (ensin meinasin että lähden jo ruokailun jälkeen mutta sitten oli opontapaaminen ja se vähän venyi se), kävin kotona syömässä puolikkaan omenan ja yhden siivun melonia, heitin sen omenan toisen puolen silputtuna eväsrasiaan meloniviipaleiden ja Lapin miniperunarieskan seuraksi, vaihdoin paidan kun tuli yltiökuuma (illalla/yöllä varmaan vaihteeksi ukkostaa...) ja lähdin hyvillä mielin töihin.

Ja nyt on... kai ihan hyvä olo, enpä tiedä. Tein 50 vatsarutistusta (n. 25 keskelle ja 25 kiertoina sivulle) ja se aina hiukka piristää vaikken meinannut jaksaa kun on kuitenkin aika vetämätön. Se viime yö oli kauhua. Ja tänäkään yönä ei paljoja saa nukuttua kun kerta menen kotiin 8 maissa, ehkä käyn kaupasta ostamassa jugurttia ja mehukeittoa ensin, en ole vielä päättänyt, saatan tehdä sen myös huomenna kun pääsen kerta 12 koulusta ja tulen siitä taas vaihteeksi töihin. Sitten tulee House jonka varmaan katson ja teen stepperillä, sitten tulee perkele 2 jaksoa Rimakauhua & Rakkautta, pääsee untenmaille vasta 12 jälkeen... että niinpä tietenkin. Pitää ajatella positiivisesti että huominen KOULUpäivä on lyhyt, että saan tehtyä koko 8 tunnin työpäivänkin ja että lauantaina voin mennä töihin siihen aikaan kun huvittaa ja olla niin kauan kuin huvittaa eikä kukaan ole vahtimassa mitä teen (ei tosin ole nytkään HAHHAH). Ja että sunnuntaiksi ja loppulauantaiksi olen suunnitellut itselleni sloganin: "Don't eat, play Sims2!" elikkäs aion maata sängyssä koko viikonlopun ja naputtaa himona sitä peliä jos se ei vaikka tällä kertaa tilttaisi käsiini.

Meinaan koko ajan hypätä jääkaapille hakemaan eväslootaani katseltavakseni, mutta pakko se on nyt tuonne viiteen odottaa kerran jo kotona nassutin sen omenanpuolosen, tämä on vain menkkanälkää, it's all in my head. 

Ensi viikko vielä "II aikaa" jäljellä, pitää löytää intoa tehdä kunnon loppuspurtti ja pudottaapudottaapudottaa kilo, sitten vielä toinen, sitten...