Vaikkei sitä millään tahdo nähdä, mutta tänään näytti vaaka lukemaa 71.6, vaikken oikein siihen vanhaan rakkineeseen täysin luotakkaan. Mutta rahaa omaan vaakaan odotellessa on kelvattava. Ja kyllähän se kelpaakin tuo lukema, ei tässä mitään.
Vatsa ei ole toiminut ikuisuuteen ja hammasta on sen takia purtava. Pakko etsiytyä apteekkiin ja laksatiivipurnukoiden luo, ei tästä tule mitään: heti kun menee rutiini poikki esim. iltavuoron tai viikonlopun takia loppuu kaikki ilo.

Viikonloppuna herkkuilin popkorneilla lauantaina ja eilen söin viipaleen pannukakkua, namnam. Lisäksi oli hyvät ruuat, eilinen kalorimäärä pompahtikin tonniin. Uh oh. Stepperi tuli sentään postissa torstaina ja nyt on tullut katseltua esim. eilen Karhuveljeni Koda sitä polkien (=polkea jalalla, ei kuten polkea pyörää). Nyt on kymmenisentuhatta askelta otettu eli joo on aika kaukana tuosta päivässä 10 000-askelta kaakattamisesta, mutta on minulla nykyään pohkeet ::: D ja eilen meni kuitenkin 4000 + siivosin vessan aika perusteellisesti vaikka muuten menikin päivä koneella istuen, pihalla istuen ja vielä sohvalla istuen kun katsottiin veljen kanssa Kill Bill vol. 1 eli tänään osa 2 edessä.

Keskiviikkona menossa kaverin kanssa ilmeisesti kiinalaiseen syömään, nyt jos tämän alkuviikon skarppaisi 500 kalorilla suunnilleen/pv niin voi sitten hymy huulessa pistää ravintolaruokaa poskeen. Aamun aloitin Perinteisellä mustikkavaniljajugurtilla (60) ja kupilla teetä (ja olin 6 minuuttia myöhässä töistä). Nyt on jo toista viikkoa yöt nukuttu alle viiden tunnin linjalla. Tuntuu maaniselta ja pyörin lakanat sängystä ja pakko rampata kusella kun ei nukkuminen oikein kiinnosta vaikka kuinka väsyttäisi. Silmät on niin turvonneet että ihan nyrkillä naamaan saaneelta näyttää. Ylikierroksilla ja vielä viikko ennen psykologitapaamista että pääsee vähän purkamaan ahdistuksesta ja muusta päältä pois. Että saisi lääkitykset kohdalleen ja työkkäriasioita alulleen.

Ei siis sillä, olen toki tyytyväinen että jaksan painaa pystyssä illat ja yöt mutta kun pitäisi myös päivät jaksaa kun nämä työrästitkin on pois käytävä tämän kuun aikana, ja niitä olisi kai se 12-15 tuntia siis jäljellä. Aamuisin olen kamalassa kaamoksessa ja itkua vääntää kun on jumalaton tappelu täällä kesätyöpaikalla kun on kylmä ja sitten on kuuma ja putketkin vuotaa eikä ikinä ole hyvä. Pakko valittaa kun on liikaa liikakiloja mutta mitäänhän asialle ei vaan pysty tekemään kun ruokaa ja suklaata on saatava ja kaikkea. Herranjumala, täytyypä vaan tokaista: kyllä sitä aika paljon saa syödä kuitenkin että paino pysyy korkeana, johan se lähtee tippumaan rajusti kun rajaa sen syömisen tarkemmin eikä tosiaankaan osta hyvää nurkkiin pyörimään. Luulisi jo aikuisten ihmisten sen tajuavan. Stressikapasiteetti on ylittynyt pahemmin kuin kevään ylioppilaskirjoitusten aikana, joihin en edes saanut luettua kun inhotti niin paljon se huolehtiminen (no hyvä pää kun on niin mitä sitä murehtimaan, kunnialla koko lukio meni läpi vaikkakin hammasta purren).

Tänään Tiimariin ostamaan siirtokuva-arkkeja odottavia paitasuunnitelmia varten. Ompelukone löytyi ja kaavapaperin sai hintaan 9,90 e/50m.

Tänään alkaa täydennyshaku ammattiopistoihin, pitäisiköhän katsella talveksi ajanvietteeksi jotakin tekemistä...