binge.jpg

Ah, rakastan iltavuoroja, saa pidettyä syömisensä edes vähän kurissa. Tosin tänäaamuna vedin naamaan suunnitelmista poiketen (=en olisi syönyt mitään kun ei ollut aikaa nukkumiselta mutta heräsin tunnin "liian aikaisin"...) Elovenan välipalajuoman = 134 kaloria ja kaksi näkkäriä Polarilla. Eli +200 jo siinä vaiheessa. Nyt äsken söin Semperin pasta+tomaattikastike+parmesan-jättipurkin (290g=232 kcal)(maistui ihan tonnikalakastikkeelle : >) ja siihen sivuun jonkun 100g melkein kurkkusalaattia=45 kaloria. Elikkä... nyt on naamassa joku vähän alle 500 kaloria, alkaisikohan riittämään? Kamala ahmimistunne jäytää sisuksia, se on kurkussa 8 < Yök yök. Kotona äiti on tehnyt kaalilaatikkoa ja lupasin käydä töistä kahdeksan maissa lähtiessäni hakea siihen puolukkahilloa <3 En saisi enää tänään syödä sitä mutta kyllähän sen arvaa että lautasellinen lähtee naamaan sillä vauhdilla että voisi luulla ettei mitään ruokaa ole koskaan nähnytkään. Oon nyt vähän lupaillut itelleni että kyllä sitä nyt saa ottaa vaikka tietää että sitä on myös huomiseksi ja muuten loppuviikoksikin. Mutta kun tuore on niin eri asia kuin jääkaapista mikroon tungettu ruoka.
Eilen söin ihan ok, koko ajan teki kyllä mieli vetää pipariksi vaikka pipareilla (onneksi meillä ei ollut kun vaan jotaan pahoja).

- 2 paljasta Cracottea
- mustikkakeittoa dl
- peruna+vähän lihaa
- piltti (74) + 100g mangokuutioita
- 2 näkkäriä + Polaria (ensin laitoin rasvaa mutta tajusin mitä tuli tehtyä ja pyyhin paperilla pois, neurotic)
- raejuustoa n. 80g + mehukeittoa 1,5dl
- 3 (suola)keksiä

Huomenna olisi vuorossa sali kaverin kanssa <3 oikein kivan kuuloista mutta olen jotenkin taas järkky-väsähtänyt, jalat taitaa pyytää pientä taukoa stepperistä ja muusta mutta annoin jo viikonloppuna ihan tarpeeksi, ei nyt kannata alkaa sen takia pehmoamaan. Ihan kun muka ei 2000-3000 askelta kestäisi ihminen ottaa !

gym.jpg

Meille on tulossa torstaina läskeilypäivä, äitillä on Tupperware-kutsut. Shit. Tässä ei nyt muu auta kuin lähteä koko illaksi menemään kun töistä pääsee. Jos tulee kotiin siinä puoliviiden maissa, vetää napaan (heh) kaalilaatikot tai puuron tai jonkun ja kinuaa sitten kavereita pelastajiksi - ja kun on kotona Teho-osaston aikaan, kelpaa vielä nassuttaa ehkä melkeen joku hyväkin juttu naamaan - jos nyt mitään jää meidän perheessä jäljelle (ONNEKSI tässä vaiheessa voi kyllä sanoa).

Perjantaina on taas iltavuoro, silloin kelpaa vaikka taas joku piltti vetäistä naamaan ja jos menisi töitten jälkeen käymään kaupungissa? Silloin ei kotona tarvisi jumittaa sitä iltaa, tekisi ihan hyvää - ja kun ei voisi juodakaan kun on autolla, ei mitään kaloreita kerry!

Jotenkin paranoid-olo kun on kuitenkin yksin talossa tähän aikaan päivästä ja silti on sen verran iso paikka että nousee selkäkarvat pystyyn kun jostaan joku kolina kuuluu. Ja kun on vielä selkä ovelle päin : X