fat-boys.jpg

Nyt voisi kaikki "idiootti!"-sormenosoitukset suunnata tähän suuntaan, painoimpa aamulla 71,6. Kyllä vain. Ensin perjantaina mahtiahminta=1500 kaloria ja päälle vielä pullo vinkkua+makeita siidereitä toisilta, tralalalaa. Lauantaina ylivoimainen ahminta, siinä 2500 kaloria sisältäen kaverin tekemän krapula-aamun pekonirasvaleivän ! Sunnuntaina 1800 kaloria trampatraa ottaen huomioon että suunnitelmissa oli joku 500 kaloria sisältäen vain mustikkakeittoa, jugurttia ja 50g keksejä eli hieman tuli riistäydyttyä käsistä munakkaan kohdalla. Sen lisäksi eilen söin myös rullan Eldoradon Domino-kopioita joissa on hahhah 517 kaloria/100g. Eat that shit ! Vielä kaupassa käydessä ajattelin että pitäisi kyllä ostaa noita "vähärasvaisempia" Dominoita kun kotona on kuitenkin se vielä jäljellä se yksi saakelin kalorirulla (toisen siitä paketista vetäisin naamaan jo lauantaina, ylläripylläri). Mutta enpä ostanut, luulin että kyllä nyt jo tajuan että kun vaakakin näytti niin valtavasti niin ei tarvi oikeasti syödä. Käsittämätöntä...
Tämän viikon lopussa olisi se päivä kun pitäisi vaaka näyttää lukua 68,9. Mahdollista? Eipä oikein ole uskoa, ei tällä menolla. Joka kerta ratkean. Pahensi vielä se että perjantaina kun oltiin puistossa tuli angstattua kavereille ja kaksi parhaista sanoi että katoppas kun oot laihtunut! Laihtunut? Mistä? Okei VIELÄ eilen oli senttejä jokseenkin lähtenyt lantiolta n. 4, vyötäröltä 2. Olen kamala vyötäröläski, siitä ei lähde mitään. Muka lantion ja rinnanympäryksen mitoilta olen Elloksen kuvastolla C38 mutta kun otetaan vyötärö niin siinä sitä pitääkin se koko 42 valita. Uhg... Ei siis sillä että reisiltä mitkään 38 menisi edes lähelle kiinni ja kyllä tuota persettäkin on pienemmäksi saatava, kokeilin lauantaina (salaa kun muut nukkui) kaverin housuja ja paskat ne edes oli lähellä menossa kiinni... Paskat. En ole oikeastaan ikinä ollut mitenkään kompleksoitunut alapuoleni suhteen, siinähän se on, ei se miksikään ole muuttumassa, kyllä sen housunlahkeilla peittää, vatsa ja lantioalueen leveys ovat niitä ikuisuuspiinoja. Ja kädet ja selkäläskit, en voi käyttää toppeja vaikka näin kesällä haluaisi että edes vähän saisi väritystä pintaan mutta ei vain pysty. Ne on kyllä eniten pienentyneet mutta niihin myös eniten ja nopeiten tulee takaisin, niin kuin nytkin. Yhden kilon nousulla. Itsetunto alentui puoli kilometriä takaisin lähtökuoppiin. Olin vielä viime viikolla ihan sinut läskeyteni kanssa kun tiesin että menkkaturvotustahan tämä nyt on. (Tiistaina olin saada hermoromahduksen läskeyden kanssa, keskiviikkona en vaan enää jaksanut välittää ja kävelin maha pystyssä kaupassa tympeä virne naamallani).

 

fat-ankles.gif

 

Tänään on aloitettava kaikki alusta.Teen uudet suunnitelmat vasta perjantaina kun istun iltavuorossa yksikseni aamupaino kainalossa ja eväät alakerran jääkaapissa mietityttämässä. Rakastan iltavuoroa tämän projektin takia, viimeksi aloitin koko jutun iltavuorosta, harmi että se oli ainoa laatuaan ja olen vain joutunut laskemaan aamutunteja päivätunteihin ja sitten iltapäivätunteihin asti.
Aamulla söin: 2 viimeistä Cracottea+mustikkakeittoa pari hörppäystä=n.60 kaloria.
Kotiinmennessä syön:... ruokaa. Tai sitten puuroa jos löydän sauman luistaa ruuasta. Syön myös raejuustoa ja ehkä juon maitoa, en ole vielä siinä vaiheessa päivää joten turha lyödä lukkoon.
Sitten teen stepperillä 3000, no, pitkin iltaa teen mutta teen kuitenkin. Tai ehkä 4000, tein eilen 4000. Vai 4500, en muista, sanotaan 4000.
Sitä ennen voisin harkita kaverille lähtemistä, jos hän minut luokseen huolii ottaa. Ai niin ja pitää varmaan eväät valita huomiseksi viikon ensimmäiseksi iltavuoroksi (<3) (voisin ottaa taas kasvispihvejä tai sitten on kyllä kaapissa Pilttiä, se kyllä menee. Sen kanssa voi ottaa vaikka Amerikankasvikset).
Illalla katson Frendit tai sitten Ugly Bettyn jos se tulee vielä, en nyt muista. Ja Simpsonit. Ja saan syödä näkkileipää juustolla jota äiti lupasi käydä ostamassa. Joko 3 näkkileipää tai sitten kaksi ja jugurtti. Tai raejuustoa ja 1 näkkileipä. Pitää kyllä päättää tarkemmin kun menee kotiimmas. Kirjoitin sisäranteeseen "400 kaloria", ehkä se soimaa omatuntoa niin että pysyy kuosissa.
L lupasi lähteä salille ehkä keskiviikkona kun molemmilla on ilmaislipukkeita (ja kaikki viisi tietenkin käyttämättä). Se voisi olla kivaa, on itsellä taas ollut miljoona vuotta tarkoitus lähteä mutta ei se vaan ole niin helppoa edelleenkään se lähteminen. Arkh. Voisi lähteä tänään yksin ulos maleksimaan -> en kuitenkaan saa aikaiseksi. Kaikkea voisi aina. Mutta en kuitenkaan tee.

calories-and-fat-per-serving-picture.jpg