Aha joo painoin vahingossa päivitysnappia ja kaikki katosi bittiavaruuteen...

Kiertää inhottavasti mahassa ja turvottelee kun nostin aamun leseannosta hieman että tuon vatsan ehkä vihdoin saisi toimimaan oikein. Viitsisiköhän koko ajan tuonne vessanpuolelle karata vähän päästelemään khm.

Mutta siis: paino oli lukemissa 69,2 kg, se on se pääuutinen. Hymy levisi naamalle kun vaaka näytti myös lukemaa 68 mutta sen jätin omaan arvoonsa.

Söin aamulla jugurtin ja leseitä, aamukahvilla meni teetä ja yksi 20 kalorin siirappipipari. Kun äiti on kerran illan töissä, voin jättää ateriasyömisen välistä tänään ja napata naamaan suunnittelemani vesimeloni-kurkku-omena-annoksen raejuuston ja ketsupin kanssa. Sitten vien veljen autokouluun ja menen kai katsomaan mummia huhhuh en ole käynyt siellä yli kuukauteen nimittäin. Siinä on se paha että vanhat tädit aina tyrkyttää ruokaa ja sitten jos syö vain "vähän" tai sanoo "ei kiitos" se juttelee asiasta kaikille kylässä käyville että "joo se on laihdutuskuurilla" vaikkei mitään siihen suuntaan sanoisikaan. Olen sen mielestä aina laihdutuskuurilla (totta tietenkin) koska en vedä kuin 1 pullan ja palan jotain kuivakakkua ja juon vettä mehun sijasta koska se tekee niin helvetin vahvaa mehua. Nyt voisi ottaa valmiiksi jonkun muovipussin laukkuun ja tunkea sitä ruokaa sinne sitä tahtia kun "syö", ei se kuitenkaan kerkeä istumaan paikoillaan ja vahtimaan.

Sitten menen ostamaan läppärin ja ulkoisen muistin että saan tyhjennettyä paskan kotikoneeni joka saa lentää hiiteen köhm 250 Mt keskusmuisti, rikkinäinen suttuinen ruutu, näppäimistö ei mene joka toinen kerta päälle ja hiiri ei toimi. Että semmoinen 500euron budjetti on koneeseen + se muisti alle 100.

Sitten teen itselleni melonijne-juttua evääksi huomiseksi iltavuoroksi ja vedän naamaani näkkileipää, raejuustoa ja tuota samaa hedelmä-vihannes-tekelettäni pilkottuna niin pieniin osiin kuin vain mahdollista. Ja tappelen koneen kanssa/pelaan veljen kanssa ja teen niitä stepperitoistoja.

Teeaika, enää 3 tuntia töitä tälle päivälle <3