Enpä ole päivittänyt, en vaan ole jaksanut tässä kaiken kiireen keskellä. Mutta mitä olen jaksanut tehdä kyllä: syödä ! Tietenkin. Nyt on edessä aikamoiset rutistukset seuraavan 3 vkon aikana koulun ja työn kanssa, joita siis teen päällekäin, töitä 38+ tuntia/vko, koulua sentään vain 21h. Elikkä ainoa vapaapäivä on tällä hetkellä sunnuntai, mutta on jotenkin...hyvä olo? En tiedä. Nenä tiputtelee ja eilen nousi rusotus poskille kesken illan, ehkä sitä ollaan kipeäksikin tulossa? Nyt ei taida olla enää kesäsunnuntaiden iloksi kaupat sunnuntaisinkaan auki, joten jää kaikki ostaminen sinne syyskuun puolelle, heti kun on se muuttokin... Olen kuluneen viikon ihan pokkana vedellyt 1000+ kalorimääriä. Paino on pysytellyt jokseenkin 70 alla, vaikken oikeasti saisi sitä seurata ennen maanantaita. Mihin kaikki tämä into oikein menee kun sorrun vaan syömään... eilen olin kotiin yhdeksän aikaan tullessa sen verran poikki että sovin äitin kanssa työvuoroista (että teen 2 päivää normaalina 10h päivinä, kolme puolikasta iltavuoroa ja lauantaina vielä lisävuoron 8 tuntia) ja mässytin sitten niiden Tallinnasta tuomia tuliaisia naamaan miettien vaan että oisin suoraan voinut mennä nukkumaan. Vetelin muutaman Dumlen, mini-Marsin, mansikkalakritsia, omenalastuja 50g pussin, pähkinöitä... Just joo. Enkä jaksanut veivata stepperillä sitten ollenkaan. Olisin varmaan vähän piristynyt siitä mutta päätin olla laiska ja antaa olla vaikkei niin ikinä saisi päättää. Ja koulussa olen syönyt molempina päivinä (salaattia ja juuressosekeittoa ja ruisleipää nam).

Keskiviikkona on koulussa kaavoja varten mittaukset toisen ihmisen tekemänä. Gulp! Mietin koko ajan että nyt vaan paastoilen ja syön vähempiä ja teen lihasliikkeitä tämän 4 jäljellä olevaa armonpäivää, mutta hyvältä ei näytä, olen kuin kahteen ihmiseen jakautunut: toinen uskottelee että kyllä sitä nyt saat syödä, mitä sinä mitään mietit, sen kun naamaan tunget vaan! Ja paskat. Tänäänkin olen menossa kepapille kaverin kanssa kun on sitä jo monta viikkoa tehnyt mieli ja suunniteltu ja. Tarvitsen jonkun hyvän thinspaajan joka vahtii ja painostaa.

Haluan kivaan vartalonhoitoon 8 < lomarahat kyllä tulossa, niitä odotellessa <3

spa_massage_masthead.jpg

Olen kytännyt harrastuksia talveksi, mutta vasta ensi viikolla taitaa nekin tulla. Että siihen asti kattelen ainakin miten pärjään tämän aika nopeatahtisen työskentelyrupeaman kanssa kun alkaa tuo oikea koulukin kerran. Jotakin liikuntaa ja jokin taideaina kuulostaisi aika natsaavilta talvi-iltojen seuraksi. En edes kerkeä tämän työtahdin kanssa salille, jos en saa repäistyä ja jaksettua kunnolla sunnuntaina tai maanantai ja tiistai myöhäisiltana, niitä ilmaislippuja on kuitenkin se 4 kpl vieläkin täksi kuuksi jäljellä.

Mukava muuten tehdä näin lauantaisin töitä kun saa olla yksin (vaikka onkin se aika pelottavaakin olla yksin mutta iltavuoroissa on jo tottunut - eikä ole yhtä pimeää) ja saa käydä vessassakin ovet auki (olen niin paranoidi että jos tiedän luultavasti olevani yksin jossakin, vessanovi on pakko jättää auki ettei jää mikään epäilyttävä rasahdus ja risahdus kuulematta). Vetäisin äsken 50 vatsarutistusta, kylkiä ja alaselkää jumppasin ja teinpä myös 5 aurinkotervehdystä, joista JOPA 1 oli B-sarjaa 8  D kylläpä sitä osaakin olla jumissa kun sillä tavalla tuntui. No eipä tässä kummempia ole sitten huhtikuun tuntien venytelty ja paukuttukaan.