weight-scale.jpg

Heipähei. Olen 18-vuotias ja aika valmiina ryhtymään normaalipainoisemmaksi. BMI on tällä hetkellä 25,5 eli paino keikuttelee siinä 72-73 kg tuntumassa. Olen päättänyt aloittaa aika kevyellä painonpudotukseni, kuun loppuun mennessä on tavoitteena olla lukema 68 kilon puolella. Minulla on tapana olla syömättä päiväsaikaan viikolla koska en osaa syödä vieraiden ihmisten seurassa. Päivänmittaan yleensä litkin vain vihreää teetä, aamulla naamaan levähtää joko jugurtti tai piltti tai ruisleivän puolikas.
Asun vielä hetken vanhempien katon alla, joten valvovan silmän takia ei kovin nopeaan tahtiin voi edes antaa koko elämän reilummissa lukemissa pyörineen painon tipahtaa alas.

Kovastikaan liikuntaa en osaa harrastaa, lihaskuntoa tulee tehtyä joko joka päivä tai sitten joka toinen päivä jos ylitöiden paiskimisen jälkeen oikein laiskottaa. Teen vielä seuraavat 6 vkoa istumatyötä, joten päiväaikainen kulutus jää senkin osalta aika vähälle.

Olen niitä onnettomia ihmisiä jotka syövät hallitsemattomasti mitään ajattelematta kun syömäkelpoista singahtaa nenänalta. Eilen iltavuorossa yksin sai aika hyvin aloitettua tämän uuden toivottavasti tällä kertaa ei-jojolaihduttamisen suunnilleen tähän suuntaan:

Aamupala: Aktivia omena-kaurajugurtti, teetä
Lounas: teetä, banaanilastuja kourallinen
Päiväkahvi: teetä
Päivällinen: 2 kasvispihviä+kurkkusalaattia
Välipala: mustikkavanilijajugurtti
Iltapala: 4 mansikkaa, 2 palaa 100% ruista-leipää+keiju40+Polar 15

Tänään on mennyt aamulla Aktivia+teetä 2 kuppia, illemmalla kun puoli viiden aikaan lähden kotiin ja siitä käymään postissa ja kirjastossa käyn hakemassa mansikoita ja sitten syödään veljen kanssa nuudelit ja pakastevihanneksia, namnam. Että tälläisiä suunnitelmissa.

Jotenkaan ei vaan saa lähdettyä ulos lenkille vaikka kuinka haluttaisi, en ole ikinä ollut hyvä menemään minnekään yksin, tulee jotenkin ahdistunut olo ja jos joku sattuu tulemaan vastaan yrittää vaan piiloutua takkinsa hihan sisälle kun tuntuu että mitä tuokin nyt ajattelee. Kävellessäni kylillä yritän ottaa mahdollisimman rennon asennon ettei kukaan vaan sattuisi edes luulemaan että olen lähtenyt lenkille :D Aloittaminen on niin hankalaa, jotenkin sitä tuntuu siltä itsestä että jos ihmistenilmoilla tämän kokoisena yrittää jotain urheilla tjn toiset vaan ilkkuu ja ajattelee että juu kyllä on vissiin epätoivoista tuo kilojen pudottelu kun on kerran ylipäätään päässyt kertymään niitä noinkin runsaasti 8 <

Ihannoin painoa välillä 57-64, mutta tiedän ettei ole väliä vaikka olisin kuinka laiha, tulen aina olemaan leveä kiitos harteikkaan olemukseni. Haaveilen siitä että voin pukeutua lyhyisiin shortseihin ja painijatoppiin ja huoletta hieroa itseruskettavaa säärilleni ajattelematta ettei ne kyllä silläkään hyviltä näytä.

Palkitsemisia:
68,9 tatuointi
65,9 (tässä vaiheessa paino pudonnut kesän alusta 10 kg) uudet farkut
64,9 kosmetologikäynti <3

Eilen tarttui ostoskoriin Lumenen selluliittivoide, Body Aktiva, Anttilasta sen sai hintaan olisiko ollut 3,50 vai 3,90. Pehmeä iho siitä ainakin tulee jos ei muuta : ) olen muutenkin kamalan kuivaihoinen enkä rusketu vaan palan niin että pehmentävää ja kiinteyttävää kaipaan hipiälleni. Nyt on ollut kai puolisen vuotta+ käytössä Avonin firming-rasva, suihkugeeli ja suihke, ne hyväksi koettuja, kyllä iho on kimmoistunut. Sitä ennen oli aika runsaastikin taukoa kiinteyttävistä rasvoista, mutta myös Garnierin se keltainen on läpäissyt ok-testin.

mosturiezer.jpg

index.php?u=goatdamnit&s=apple